Pre #Murros2023: Murroksessa keskustellaan, opitaan ja löydetään uusia ratkaisuja yhdessä
Digitaalinen
Keuda
Murros
Tapahtumat
Pre #Murros2023: Murroksessa keskustellaan, opitaan ja löydetään uusia ratkaisuja yhdessä
4.4.2023
Julkaistu: 4.4.2023
(Yläpuolella näkyy havainnekuva Keuda Metaverse -virtuaalimaailmasta.)
Teknologinen murros kiihtyy entisestään. Keudassa jatketaan vahvasti uusien oppimistapojen ja digiratkaisujen jakamista yhdessä lukuisten oppilaitosten ja yritysten kanssa. Nimittäin odotettu #Murros-tapahtuma tulee tiistaina 18. huhtikuuta 2023!
Tapahtuman tavoitteena on edistää uusien teknologioiden opetusta ammatillisissa koulutuksissa tuomalla esiin digitaalisia tapoja, miten esimerkiksi virtuaali- ja lisättyä todellisuutta, robotiikkaa, tekoälyä ja muuta digitaalisuutta hyödynnetään opetuksessa ja yritysmaailmassa jo nyt. Tapahtumassa kuullaankin monia mielenkiintoisia puheenvuoroja niin teknologia- kuin opetusalan asiantuntijoilta. Tutustu kattavaan tapahtumaohjelmaan ja esiintyjiin täältä!
”Tapahtumassa tarjotaan yhdessä uusia mahdollisuuksia ja konkreettisia digiratkaisuja parempaan oppimiseen”, kuvailee Keudan verkkopedagogiikan kehittäjä Kari Honkonen.
Kyseessä on jo kuudes #Murros-tapahtuma Keudassa. Viime vuosien tapaan myös tänä vuonna tapahtuma toteutetaan hybridimuodossa. Tule siis verkostoitumaan Keravan Keskikadulle tai halutessasi voit seurata striimilähetyksiä verkon välityksellä.
Tapahtumaa varten on myös rakennettu huikea virtuaalimaailma Keuda Metaverse. Osallistujat voivat luoda virtuaalimaailmaan oman avattaren, jolloin he pääsevät kiertämään virtuaalitiloissa ja toimijoiden virtuaalipisteillä. Keuda Metaversessä voi myös katsoa tapahtuman live-lähetyksiä sekä seurata esimerkiksi AI-paneelia.
Tämän vuoden tapahtuman teemana on Uusi oppiminen nyt ja tulevaisuudessa – hyvinvointia ja kestävyyttä.
”Ajatuksena on, että tekniikka auttaa meitä saavuttamaan sitä hyvää, mitä meidän on mahdollista saavuttaa. Muotoillaan tekniikka siten, että ihminen voi tulevaisuudessa paremmin. Katsotaan, että tekniikka palvelee meitä eikä toisin päin”, Honkonen avaa.
“Mikä on ihmiselle merkityksellistä? Meidän kannattaa digitoida sellaisia asioita, jotka ovat tarpeen mukaisia ja positiivisesti vaikuttavia. Kaikki ei ole digitaalista. Esimerkiksi pieni lapsi tarvitsee syliä – virtuaalihalaus ei oikeaa syliä korvaa. Tulevaisuudessa asia, jota ei voi digitoida voi muuttua todella arvokkaaksi”, Honkonen jatkaa.
Lopuksi Honkonen painottaa, että päivän aikana keskustellaan ja opitaan asioita yhdessä.
”Tehdään yhdessä keskustelun ja oppimisen kautta fiksuja päätöksiä ja löydetään parhaita tapoja tulevaisuuteen, sillä meidän toimintamme määrittää tulevaisuuden.”
#Murroksen tapahtumavastaava Kari Honkonen työskentelee Keudassa verkkopedagogiikan kehittäjänä. #Murros-tapahtumat ovat saaneet alkunsa Karin ideasta.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 18.4.2023 pidettävään #Murros2023-tapahtumaan täältä!
Yhteistyössä: