Suomen Paistinkääntäjät illallistivat Ravintola Paatelassa
Keuda
Maa- ja metsätalousalat (myös puutarha-ala)
Opiskelu
Palvelualat
Vastuullinen ja kestävä
Suomen Paistinkääntäjät illallistivat Ravintola Paatelassa
25.9.2024
Julkaistu: 25.9.2024
Keudan ravintola- ja catering-alan opiskelijat saivat uniikin työelämäkokemuksen, kun he pääsivät toteuttamaan Chaîne des Rôtisseurs -järjestön eli Suomen Paistinkääntäjien Sadonkorjuujuhlaa!
Järvenpään Sibeliuksenväylälle saapui kansainvälisen gastronomisen järjestön edustajia nauttimaan tasokkaasta ja herkullisesta ruoasta sekä Paatelan kauniista miljööstä. Illallisruoka oli valmistettu Keuda Saaren kartanon sadonkorjuutuotteista sekä monien muiden lähituottajien tuotteista.
Kokkilinjan opiskelijoista mukana oli keväällä 2024 aloittanut ukrainalaisryhmä sekä kolmannen vuoden valmistuvien opiskelijaryhmä. Tarjoilulinjalta oli mukana opiskelijoita aina aloittaneista kolmannen vuoden opiskelijoihin.
Heidän lisäkseen leipurikondiittoriopiskelijat olivat valmistaneet upeat suklaakakut ja Keuda Saaren tarhurit olivat esittelemässä huikeita tuotteitaan ja osuuskuntatoimintaa.
Keudan ravintola- ja catering-alan opettajat Arto Oinonen ja Elina Karvinen kertoivat, että järjestön tilaisuus järjestettiin ensimmäistä kertaa Keudassa. Opettaja Taina Heinonen täydensi, että kyseessä oli kaikille opiskelijoille erityinen ja erilainen kokemus. Illallisen myötä saatiin näyttävästi tuotua esiin ammatillisen koulutuksen ravintola- ja catering-alan osaamista Keudassa.
Todella onnistuneesta illallista saatiin erityiset kiitokset, jossa kehuttiin tarjoilua ja esillepanoa ammattilaistasoiseksi ja tinkimättömästi tehdyksi. Uniikkia tilaisuutta vahvistivat myös lämmin ja vieraanvarainen tunnelma.
Upeaa työtä opiskelijoiltamme ja henkilökunnaltamme – jälleen kerran!
Kiinnostaako sinua ravintola- ja catering-alan opinnot? Tutustu ravintola- ja catering-alan perustutkintoon!
Tutustu tästä illan menuun:
Amuse, juuriselllerikeittoa L, G
Paahdettua Saaren puutarhan kurpitsaa & kurpitsasiemenkreemiä L, G
Vaahterasiirapilla glaseerattua punajuurta, vuodenjuustomoussea & paahdettua mantelia L, G
Kukkakaali-Coleslaw & pikkelöityä porkkanaa L, G
Friteerattua Saaren puutarhan munakoisoa & lipstikkamajoneesia L, G
Hiiligrillattua broileria, lehtipersiljaöljyllä maustettua ohraa, marinoituja kanttarellejä & Saaren puutarhan tomaatteja L
Hiillostettua siikaa, tilli-fenkolikermaviilikastiketta & verso-kurkkusalaatti L, G
Mallasleipää L, juureen tehtyä hiivaleipää L
Siemennäkkileipää L, G
Peruna-bataattirieskaa L, G
Ruskistettua voita L, G
Haukivenellit & rapukastiketta L, G
Lammaskallion tilan karitsakäristystä, pulmupuolukkaa L, G
Savustetulla voilla maustettua perunapyreettä L, G
Paatelassa tehtyä perunamakkaraa M, G
Mallassinappia L
Salviasuolalla maustettuja kasviksia L, G
Ternimaito brûléet’ & Paatelan omenahilloketta G
Suklaamoussekakkua Keudan kondiittorien tapaan L, G
Mustaherukkapavlolvaa L, G
Keuda, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, on Suomen viidenneksi suurin ammatillisen koulutuksen tarjoaja, joka räätälöi opiskelijoilleen innovatiivisia, yksilöllisiä koulutus- ja valmennuspalveluita. 10 toimipisteessään ympäri Keski-Uuttamaata se tarjoaa innostavan ja yhteisöllisen ympäristön yli 12 000 opiskelijalleen ja 850 työntekijälleen. Keuda tarjoaa laajan valikoiman ammatillisia tutkintoja ja koulutuksia, jotka valmistavat opiskelijoita menestymään työmarkkinoilla. Sitoutuneena vastuullisuuteen, kestävään ja digitaaliseen kehitykseen, Keuda vastaa jatkuvan oppimisen tarpeisiin koulutuksen alalla.