Kipinää tarjoiluun, asiakaspalveluun ja kokkailuun

.

Osaamista työelämän tarpeisiin

Kouluttautumalla rikastat omaa työtäsi ja edistät työllistymismahdollisuuksiasi ravintola-alalla. Tämä koulutus koostuu yksittäisistä maksuttomista koulutuspäivistä, joissa jokaisessa on oma teema ja sisältö. Voit osallistua joko yksittäiseen koulutuspäivään tai suorittaa laajemman kokonaisuuden!

Koulutus sopii monenlaisiin tarpeisiin, koska opetus järjestetään aihe edellä. Tunnistatko itsesi seuraavista?

  • Olen matkailu- ja ravitsemisalalle hakeutuva vasta-alkaja.
  • Olen hakemassa kesätöihin esimerkiksi ravintolaan tai kahvilaan.
  • Olen alanvaihtaja.
  • Haen uutta intoa ja erityisosaamista omaan työhöni.

Matkailu- ja ravitsemisalan yritykselle koulutus antaa mahdollisuuden liiketoiminnan kehittämiseen työntekijöitä kouluttamalla. Koulutus on tarkoitettu työssä oleville ja työmarkkinoiden ulkopuolella oleville pois lukien työttömät työnhakijat.

Koulutuspäivät

Asiakaspalvelun, asiakaskokemuksen ja tarjoilun ABC | 31.12.2023
Teema-koulutuksen aikana opiskelija hankkii lisää työssään tarvittavaa uutta osaamista onnistuneeseen asiakaspalveluun kuuluvista asioita ja toimintatavoista. Hän oppii, kertaa tai palauttaa mieleen onnistuneeseen asiakaskokemukseen vaikuttavia asioita.


Lisää kestävän ruokatalouden osaamista | 8.3.2024, 10.4.2024
Johdatus kestävään kehitykseen (Teams) & Kestävä ja vastuullinen ruokapalvelu arjessa:
Koulutusten tavoitteena on hankkia lisää osaamista kestävän kehityksen periaatteista ja vastuullisista toimintatavoista ruokapalvelualan työssä. Kestävän kehityksen ajattelua sovelletaan omalle työpaikalle ja työtehtäviin. Koulutus sisältää työpaikan tarpeiden mukaisia työpajoja. Hankkia ajankohtaista erityisruokavalio- osaamista soveltaen omaan työhön. Esim. kasvis ja vegaani, laktoositon ja vähälaktoosinen, maidoton, keliakia vilja-allergia, ruoka-aineallergiat, diabetes, muut erityisruokavaliot, erityisruokavaliot ammattikeittiössä.


Erityisruokavalio-osaamista eri työtehtäviin | 31.1.2024, 4.2.2024, 11.3.2024
Koulutuksen tavoitteena on hankkia ajankohtaista erityisruokavalio- osaamista soveltaen omaan työhön. Esim. kasvis ja vegaani, laktoositon ja vähälaktoosinen, maidoton, keliakia vilja-allergia, ruoka-aineallergiat, diabetes, muut erityisruokavaliot, erityisruokavaliot ammattikeittiössä.


Perehdytyskoulutus matkailu- ja ravitsemisalan työpaikkoihin & työhön | 4.2.2024, 21.2.2024, 13.3.2024
Koulutuksen tavoitteena on perehtyä matkailu- ja ravitsemisalan työhön ja työsuorituksiin. Oppia miten ruokaravintolan, kahvilan tai suurkeittiön erilaiset koneet ja välineet toimivat sekä oppia mitä tarkoittaa omavalvonta. Hankitaan osaamista asiakaspalvelusta ja kassatoiminnoista. Sopii keittiöihin, kahviloihin ja asiakaspalvelutyöhön aikoville työhön perehtymiseen esim. kesä- tai extratöitä ennakoiden. 


Asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen ABC

Koulutuksen aikana saat lisää työssä tarvittavaa uutta osaamista onnistuneeseen asiakaspalveluun kuuluvista asioita sekä toimintatavoista. Koulutuksessa pääset oppimaan tai kertaamaan asioita, jotka vaikuttavat onnistuneeseen asiakaskokemukseen.

Koulutuskokonaisuus koostuu kahdesta samansisältöisestä kolmen päivän kokonaisuudesta, jotka järjestetään Tuusulassa. Lisäksi tarjolla on yksittäisiä koulutuskertoja Helsingissä ja Järvenpäässä. Ilmoittaudu siihen koulutukseen joka sopii omaan aikatauluusi parhaiten.

Vastuullinen asiakaspalvelu

24.4.2024 klo 12.00–15.00
Haartmaninkatu 4, Helsinki
Ilmoittaudu viimeistään 17.4.2024


Kestävän ruokatalouden osaaminen

Koulutuksissa opit lisää kestävän kehityksen periaatteista ja vastuullisista toimintatavoista ruokapalvelualan työssä. Kestävän kehityksen ajattelua voit soveltaa esimerkiksi omalla työpaikallasi päivittäisissä työtehtävissäsi. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi koulutuspäivää, jotka järjestetään Teams – toteutuksina.

Johdatus kestävään kehitykseen Teams – toteutus

11.4.2024 klo 14.00–15.00

Kestävä ja vastuullinen ruokapalvelu arjessa Teams – toteutus

17.4.2024 klo 14.00 – 15.00

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä koulutuspäivän ilmoittautumislomake. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Saat vielä erillisen muistutusviestin ilmoittautumisajan päätyttyä. Siinä on tarkemmat saapumisohjeet / Teams-osallistumislinkki. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostitse.

Koulutuspäivästä riippuen koulutukseen mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Jos olet työtön työnhakija niin tarkistathan omalta asiantuntijaltasi (esim. TE-palvelujen asiantuntijalta), että sinun on mahdollista osallistua koulutukseen.

Maksaako koulutukset?

Koulutuspäivät ovat maksuttomia.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Keudalla on velvollisuus tallentaa opiskelijoiden suoritustiedot valtakunnalliseen Koski-tietovarantoon.

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen logo.

Kysy lisää!

Yliniemi Marketta

Opettaja

+358503643559

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700