Visuaalisen viestinnän luovat työpajat

Boostia visuaaliseen viestintään
Media-alan, visuaalisen viestinnän ja graafisen suunnittelun osaaja – tule kokeilemaan uusia tekniikoita ja verkostoidu muiden viestinnän ammattilaisten kanssa! Koulutustyöpajoissa luot visuaalisia sisältöjä ja inspiroidut luovasta tekemisestä. Työpajat ovat käytännönläheinen ja innostava tapa tutustua visuaalisen viestinnän uusiin tuuliin ja ottaa haltuun luovan suunnittelun työkaluja. Kouluttautumalla saat uusia taitoja työhösi ja parannat työllistymismahdollisuuksiasi tulevaisuudessa.
Tunnistatko itsesi jostakin seuraavista?
- Haluat laajentaa osaamistasi visuaalisen viestinnän alalla
- Työskentelet markkinointiviestinnässä
- Olet alanvaihtaja ja kiinnostunut visuaalisesta viestinnästä
- Haet uutta intoa ja erityisosaamista omaan työhösi
- Työskentelet osa-aikaisena tai olet palaamassa työelämään
Koulutuspäivät
Kuvittaminen Adobe Illustrator -ohjelmalla | 11.9.2024 ja 12.9.2024
Adobe Illustrator -koulutuksessa opit tekemään vektorigrafiikkaa ja hyödyntämään sitä yritysilmeissä, kuvituksissa, esitteissä sekä muussa viestinnässä. Työpajassa opit käyttämään Adobe Illustrator -ohjelmaa tehokkaasti luovien ideoiden toteuttamiseen. Koulutus sopii sekä aloitteleville että kokeneimmille graafisille suunnittelijoille ja kuvittajille, jotka haluavat kerrata tai päivittää Adobe Illustrator -osaamistaan.
Ääni markkinoinnissa | 18.9.2024
Tutustu markkinointiin äänen näkökulmasta! Työpajassa perehdytään äänen brändäykseen ja -tekijänoikeuksiin, puheen ja tekstityksen tuottamiseen tekoälyllä sekä äänen editointiin.
Adobe Premiere Pro-videoeditoinnin perusteet | 25.9.2024 ja 26.9.2024
Haluatko laajentaa osaamistasi videon jälkituotantoon?
Koulutuksessa opit editointiprojektin luomisen, peruseditoinnin, kuvakorjaukset ja äänen editoinnin.
Instagram markkinoinnissa | 9.10.2024 ja 10.10.2024
Miten luoda vaikuttavaa ja erottuvaa visuaalista markkinointimateriaalia
sosiaaliseen mediaan? Entä miten erottua joukosta? Työpajassa tutustut markkinoinnin uusimpiin trendeihin sekä siihen, miten voit hyödyntää tekoälyä somemarkkinoinnissa. Työpajassa viilataan omat somekanavat kuntoon sekä suunnitellaan digimainoksia ja niiden toteutusta somekanaviin hyödyntäen Adoben ammattilaisohjelmia. Sen vuoksi sinulta toivotaan perusosaamista jostain
Adobe-tuoteperheen ohjelmasta esim. InDesign, Illustrator tai Photoshop.
WordPress-sisällön luominen | 24.10.2024 ja 25.10.2024
Työpajassa perehdyt verkkosivuston tekemisen perustoimintoihin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Opit miten voi luoda organisaation graafisen ilmeen mukaiset sivut ja miten niitä voi ylläpitää. Tutustut myös hakukoneoptimoinnin ja web-analytiikan perusteisiin. WordPress-alustan käyttö ja perusteet sisällöntuottajille. Ei vaadi koodaustaitoja.
Adobe After Effects – animoitu kuvitus | 30.10.204 ja 31.10.2024
Herätä kuvituksesi eloon! Koulutuksessa keskitytään kuvitetun animaation hallintaan, jolloin staattiset elementit muuttuvat liikkuviksi. Liike lisää tarinankerrontaa ja kuvituksen kiinnostavuutta. Työpajassa opit käytännön taitoja ja tekniikoita, joita tarvitaan kuvituksen animointiin. Koulutus sopii graafisille suunnittelijoille ja kuvittajille.
Midjourney – Generatiivinen kuvanluonti | 6.11.2024 ja 7.11.2024
Midjourney haltuun! Työpajassa opit käyttämään Midjourneyta ideoinnin ja brändi-identiteetin mukaisen kuvituksen työkaluna. Kahden illan aikana pääset käytännössä kokeilemaan, kuinka Midjourney voi olla avuksi luovassa työssä. Työpajassa opetellaan hallitsemaan kuvanluontia Midjourneyllä ja tutustutaan sen eri mahdollisuuksiin käytännön case-esimerkkien avulla.
Koulutus on suunnattu luovan alan työn tekijöille ja kaikille generatiivisesta tekoälystä kiinnostuneille.
Adobe After Effects – Logo- ja tekstianimaatio | 13.11.2024 ja 14.11.2024
Haluatko herättää brändisi eloon ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiin? Kineettinen tekstianimaatio on avain. Graafisen suunnittelun, markkinoinnin ja viestinnän maailmassa se on suosittu tapa tehdä teksti visuaalisesti kiehtovaksi ja vuorovaikutteiseksi.
Työpajassa opit käytännön taitoja ja tekniikoita, joita tarvitaan tekstien ja logojen animointiin.
Miten ilmoittaudun?
Ilmoittautuminen koulutuksiin alkaa 1.8.2024. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä koulutuspäivän ilmoittautumislomake. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Saat erillisen muistutusviestin ilmoittautumisajan päätyttyä. Siinä on tarkemmat saapumisohjeet / Teams-osallistumislinkki. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostitse.
Koulutuspäivästä riippuen koulutukseen mahtuu enintään 20 osallistujaa. Jos koulutus on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautuminen koulutuksiin sekä varasijoille sulkeutuu viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää.
Jos olet työtön työnhakija niin tarkistathan omalta asiantuntijaltasi (esim. TE-palvelujen asiantuntijalta), että sinun on mahdollista osallistua koulutukseen. Jos olet Keudan tutkinto-opiskelija niin ethän ilmoittaudu tämän ilmoittautumisen kautta. Sen sijaan ole yhteydessä vastuuopettajaasi tämän osaamisen hankkimisesta.
Maksaako koulutukset?
Koulutuspäivät ovat maksuttomia. Koulutuspäiviksi saat käyttöösi tietokoneen ja tarvittavat Adoben ohjelmat. Koulutuksesta saatava materiaali on käytössäsi koulutuksen jälkeen kaksi viikkoa. Koulutuspäivät ovat osa Boostia jatkuvaan oppimiseen työuralla -koulutuskokonaisuutta.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Keudalla on velvollisuus tallentaa opiskelijoiden suoritustiedot valtakunnalliseen Koski-tietovarantoon.
Kenelle Jotpan rahoittamat koulutukset ja muut osaamispalvelut on tarkoitettu?
Jotpan rahoittamat koulutukset ja osaamispalvelut on suunnattu pääasiassa työssä oleville ja työvoiman ulkopuolella oleville henkilöille. Työvoiman ulkopuolella olevilla tarkoitetaan tässä henkilöitä, jotka eivät ole työssä olevia tai työttömiä. Tällaisia ovat esimerkiksi eläkkeellä olevat ja kotona lapsia tai muita omaisia hoitavat henkilöt. Opiskelijat ja työttömät työnhakijat voivat myös osallistua palvelukeskuksen rahoittamiin osaamispalveluihin, mutta he eivät lähtökohtaisesti kuulu Jotpan rahoittamien osaamispalveluiden pääasiallisiin kohderyhmiin. Jotpa ei rahoita työvoimakoulutusta eikä maksa toimeentuloa. Jotpa ei myöskään korvaa yksittäisille henkilöille ja työpaikoille koulutuksesta aiheutuvia kustannuksia.
Koulutukset on suunnattu sellaisille ihmisille, jotka tarvitsevat lisää osaamista tai haluavat päivittää nykyistä osaamistaan, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet työllistyä ja pysyä kilpailukykyisinä työmarkkinoilla. Eri koulutukset ja muut osaamispalvelut on kohdennettu erilaisille kohderyhmille. Osaamispalveluiden kohderyhmät määritellään aina jokaisen valtionavustushaun ja hankinnan tarjouskauden yhteydessä.

Kysy lisää!
Benyamina Sam
Opettaja
Tuusula, Kansanopistontie 60 (Pekka Halosen akatemia)
Sihvo Inga
Koulutuspäällikkö
Tuusula, Kansanopistontie 60 (Pekka Halosen akatemia)