Muokkaamme sivustoamme. Ulkoasussa saattaa olla häiriöitä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Koulutukset / Palvelualat /

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (160 osp)

Erikoisammattitutkinnot Verkkototeutus

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (160 osp)

Dieettikokki

Lisää suosikkeihin
Erikoisammattitutkinnot Verkkototeutus

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (160 osp)

Erityisruokavalioiden asiantuntija on oikea ruokataikuri!

Vahvista ammattitaitoasi alan lisäkoulutuksella opiskelemalla erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto Keudassa! Tutkinnon jälkeen sinulla on laaja-alaiset tiedot ja taidot työskennellä ravintola- tai suurtalouskokin työtehtävissä.

Erityisruokavaliopalvelujen ammattilaisena, dieettikokkina, valmistat maistuvat ja terveelliset ateriat asiakkaille, joilla on ruoka-aineallergioita tai -yliherkkyyksiä. Tunnet ravitsemuksen perusteet sekä erityisruokavalioiden taustat. Työssäsi vastaat suunnittelusta ja toteuttamisesta huomioiden mm. erityisruokavaliotarpeet ja siihen liittyvät ravitsemukselliset näkökulmat, tuoteturvallisuuden ja kustannukset.

Keudassa opiskelet joustavasti ja voit räätälöidä juuri sinun näköisesi tutkinnon. Aikaisempi osaamisesi ratkaisee, miten paljon opiskelet ja voit opiskella joustavasti omaan tahtiisi. Voit täydentää osaamistasi suorittamalla osia eri alan tutkinnoista, esim. liiketoiminnan ja esimiestyön ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista.

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon opinnot tarjoavat monipuolisia sisältöjä:

  • Erityisruokavaliot ammattikeittiössä
  • Ikäihmisten erityisruokavaliot
  • Nuorten ja työikäisten erityisruokavaliot
  • Päiväkoti- ja kouluikäisten erityisruokavaliot
  • Ravitsemus hoitoympäristössä
  • Tuote- ja palveluiden kehittäminen

Tutkinnosta valmistuttuasi voit työskennellä kuntien ja kaupunkien ruokapalveluyksiköissä, esim. keskuskeittiöissä, monipalvelukeskuksissa, terveyskeskuksissa ja sairaaloissa sekä henkilöstö- ja lounasravintoloissa.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon (kokki) tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet jo alalla tällä hetkellä.

Erikoisammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5–3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opinnot toteutetaan monimuotoisesti pääasiassa verkko-opintoina alan työn ohessa. Opintojen tukena käytetään Pinja-oppimisympäristöä. Koulutusta on torstaisin klo 14.30–16.00. Tarkempi aikataulu sovitaan opintojen alkaessa. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Toimipiste

Sibeliuksenväylä 55, Järvenpää

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 350 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Kysy lisää!

Vaajoensuu Anna-Maria

Opettaja

+358503305439

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Ajankohtaista alalla