Kestävä ja tuottava kone- ja metalliala
Opi soveltamaan automatiikkaa työssäsi!
Tarjoamme Keski-Uudenmaan alueen kone- ja metallialan (kone- ja tuotantotekniikka) yritysten työntekijöille robotiikan, CNC- sekä CAM-tekniikan koulutuksia. Koulutukset toteutetaan vuosien 2023, 2024 ja 2025 aikana.
Koulutuskokonaisuudet
Koulutuskokonaisuudet on tarkoitettu Keski-Uudenmaan alueen kone- ja metallialan yritysten tuotantotehtävissä oleville työntekijöille, jotka kaipaavat osaamista automatiikan soveltamisessa työssään.
Syksyllä 2024 järjestetään useita samansisältöisiä kolmen päivän kokonaisuuksia, joten voit valita omaan aikatauluusi sopivimman vaihtoehdon. Koulutuksissa käsitellään mm. robotiikan perusteita, robottien häiriötilanteita ja työturvallisuutta robotiikassa. Alla näet ne koulutukset, joihin ilmoittautuminen on vielä auki.
Robotiikan käytön perusteita
9.12.2024 – 11.12.2024, klo 8.30-15.00
Toimipiste
Wärtsilänkatu 7, JärvenpääMiten ilmoittaudun?
Ilmoittaudu mukaan täyttämällä koulutuspäivän ilmoittautumislomake. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Saat erillisen muistutusviestin ilmoittautumisajan päätyttyä. Siinä on tarkemmat saapumisohjeet / Teams-osallistumislinkki. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostitse.
Koulutukseen mahtuu enintään 8 osallistujaa. Jos koulutus on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautuminen koulutuksiin sekä varasijoille sulkeutuu viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää.
Maksaako koulutukset?
Koulutuspäivät ovat maksuttomia.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Keudalla on velvollisuus tallentaa opiskelijoiden suoritustiedot valtakunnalliseen Koski-tietovarantoon.
Kenelle Jotpan rahoittamat koulutukset ja muut osaamispalvelut on tarkoitettu?
Jotpan rahoittamat koulutukset ja osaamispalvelut on suunnattu pääasiassa työssä oleville ja työvoiman ulkopuolella oleville henkilöille. Työvoiman ulkopuolella olevilla tarkoitetaan tässä henkilöitä, jotka eivät ole työssä olevia tai työttömiä. Tällaisia ovat esimerkiksi eläkkeellä olevat ja kotona lapsia tai muita omaisia hoitavat henkilöt. Opiskelijat ja työttömät työnhakijat voivat myös osallistua palvelukeskuksen rahoittamiin osaamispalveluihin, mutta he eivät lähtökohtaisesti kuulu Jotpan rahoittamien osaamispalveluiden pääasiallisiin kohderyhmiin. Jotpa ei rahoita työvoimakoulutusta eikä maksa toimeentuloa. Jotpa ei myöskään korvaa yksittäisille henkilöille ja työpaikoille koulutuksesta aiheutuvia kustannuksia.
Koulutukset on suunnattu sellaisille ihmisille, jotka tarvitsevat lisää osaamista tai haluavat päivittää nykyistä osaamistaan, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet työllistyä ja pysyä kilpailukykyisinä työmarkkinoilla. Eri koulutukset ja muut osaamispalvelut on kohdennettu erilaisille kohderyhmille. Osaamispalveluiden kohderyhmät määritellään aina jokaisen valtionavustushaun ja hankinnan tarjouskauden yhteydessä.