Siivouksen perusteet ja suomen kielen tuki ukrainalaisille
Opi siivousalan perusteita ja vahvista suomen kielen osaamistasi!
Työskenteletkö puhdistuspalvelualalla ja haluat hankkia lisää osaamista? Vai oletko vielä vailla työpaikkaa ja haluat työllistyä alalle? Tämän koulutuksen kautta voit hankkia lisää osaamista siivoustyöhön tai löytää oman työpaikan alalta. Koulutus auttaa osallistujia hankkimaan perusosaamista puhdistuspalvelualan työtehtäviin sekä löytämään työmahdollisuuksia puhdistuspalvelualalta. Koulutus antaa valmiuksia suorittaa jatko-opinnot joko osa- tai koko tutkinto-opiskelijana. Kouluttautumalla saat uusia taitoja työhösi ja parannat työllistymismahdollisuuksiasi tulevaisuudessa.
Ilmoittautuminen
Koulutuspäivien lisäksi, opinnot sisältävät suomen kielen opintoja yksilöllisen suunnitelman mukaan. Opinnot sisältävät tehtäviä sekä verkko-opintoja.
Alla näet vielä tämän syksyn aikana järjestettävät koulutuspäivät, joihin voit osallistua. Ilmoittautumalla linkin kautta, ilmoittaudut samalla kaikkiin jäljellä oleviin koulutuspäiviin.
Siivoustyön suunnittelu ja toteutus
11.11.2024, klo 14.00-16.00 | Teams
Koulutuksen tavoitteena on oppia suunnittelemaan omaa työtään palvelukuvauksen ja työohjeen mukaan.
Ilmoittaudu viimeistään 4.11.2024 niin ehdit tähän koulutukseen mukaan
Siivoustyön turvallinen toteuttaminen
25.11.2024, klo 14.00-16.00 | Teams
Miten suoritat siivoustyötä turvallisesti? Tässä osiossa saat tietoa siivoustyön vaaratekijöistä ja niiden huomioimisesta. Tavoitteena on oppia työturvallisuutta, käsihygieniaa ja suojainten käyttöä siivoustyössä.
Ilmoittaudu viimeistään 18.11.2024 niin ehdit tähän koulutukseen mukaan
Miten ilmoittaudun?
Ilmoittaudu mukaan täyttämällä koulutuksen ilmoittautumislomake. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Saat erillisen muistutusviestin ilmoittautumisajan päätyttyä. Siinä on tarkemmat saapumisohjeet / Teams-osallistumislinkki. Mahdollisista peruutuksista ja muutoksista tiedotamme sähköpostitse.
Koulutuspäivästä riippuen koulutukseen mahtuu enintään 30 osallistujaa. Jos koulutus on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautuminen koulutuksiin sekä varasijoille sulkeutuu viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää.
Jos olet työtön työnhakija niin tarkistathan omalta asiantuntijaltasi (esim. TE-palvelujen asiantuntijalta), että sinun on mahdollista osallistua koulutukseen. Jos olet Keudan tutkinto-opiskelija niin ethän ilmoittaudu tämän ilmoittautumisen kautta. Sen sijaan ole yhteydessä vastuuopettajaasi tämän osaamisen hankkimisesta.
Maksaako tämä koulutus?
Koulutuspäivät ovat maksuttomia. Koulutuspäivät ovat osa Boostia jatkuvaan oppimiseen työuralla -koulutuskokonaisuutta. Tutustu myös muihin Boostia työuralle koulutuksiin.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Keudalla on velvollisuus tallentaa opiskelijoiden suoritustiedot valtakunnalliseen Koski-tietovarantoon.
Kenelle Jotpan rahoittamat koulutukset ja muut osaamispalvelut on tarkoitettu?
Jotpan rahoittamat koulutukset ja osaamispalvelut on suunnattu pääasiassa työssä oleville ja työvoiman ulkopuolella oleville henkilöille. Työvoiman ulkopuolella olevilla tarkoitetaan tässä henkilöitä, jotka eivät ole työssä olevia tai työttömiä. Tällaisia ovat esimerkiksi eläkkeellä olevat ja kotona lapsia tai muita omaisia hoitavat henkilöt. Opiskelijat ja työttömät työnhakijat voivat myös osallistua palvelukeskuksen rahoittamiin osaamispalveluihin, mutta he eivät lähtökohtaisesti kuulu Jotpan rahoittamien osaamispalveluiden pääasiallisiin kohderyhmiin. Jotpa ei rahoita työvoimakoulutusta eikä maksa toimeentuloa. Jotpa ei myöskään korvaa yksittäisille henkilöille ja työpaikoille koulutuksesta aiheutuvia kustannuksia.
Koulutukset on suunnattu sellaisille ihmisille, jotka tarvitsevat lisää osaamista tai haluavat päivittää nykyistä osaamistaan, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet työllistyä ja pysyä kilpailukykyisinä työmarkkinoilla. Eri koulutukset ja muut osaamispalvelut on kohdennettu erilaisille kohderyhmille. Osaamispalveluiden kohderyhmät määritellään aina jokaisen valtionavustushaun ja hankinnan tarjouskauden yhteydessä.